KOK'O
 

Wraps

Wraps

Ingrediënten

  • 100 g salami
  • 100 g gekookte ham
  • 2 KOK’O eieren
  • groene pesto
  • veldsla
  • kropsla
  • tomaat
  • 100 g fijne champignons
  • boter
  • geraspte wortelen
  • gele en rode kerstomaatjes
  • mayonaise
  • 4 stuks zachte bloemtortilla's

Bereiding

  • Snij de champignons in plakjes en bak ze in hete boter. Kruid met peper en zout. Laat ze iets afkoelen op keukenpapier.
  • Verwarm de tortilla’s in de oven.
  • Bestrijk 2 tortilla’s met pesto en beleg met plakjes salami. Verdeel de champignons erover. Bedek met blaadjes veldsla en in plakjes gesneden kerstomaatjes. Rol strak op en verpak in aluminiumfolie.
  • Bestrijk de overige tortilla’s met een dun laagje mayonaise. Strooi er geraspte worteltjes op. Bedek met blaadjes kropsla, een dun laagje mayonaise, plakjes tomaat, mayonaise en plakjes ei. Kruid met peper en zout. Dek af met sneetjes gekookte ham. Rol beide tortilla’s strak op en verpak in aluminiumfolie. 5. Snij, vlak voor het serveren, de 4 rollen elk in 5 stukken en serveer.